Kobieta sukcesu, czyli nowa ja!

Napisany przez dnia Paź 24, 2017 w Informacje | 0 komentarzy

osobista stylistka

Czasem w życiu wiele kobiet ma taki moment, w którym coś zaczyna nie wychodzić. Stopniowo dołączają się do tego inne niepowodzenia i w efekcie mamy wrażenie, jakby już nic dobrego nas nie czekało. Czas przerwać taki ciąg nieszczęść. W jaki sposób? Przede wszystkim poświęcając chwile sobie!

Zakupy ze stylistką – idealne remedium

Jakim cudem zakupy mogą nam pomóc? Przede wszystkim – nie byle jakie zakupy! Podczas zakupów z osobą znającą się na rzeczy, będziemy mieć szansę całkowitej zmiany wizerunku. Profesjonalistka oceni, czy nasz dotychczasowy sposób ubierania się był odpowiedni do naszej figury, sylwetki, charakteru i sposobu bycia. Jeśli nie – zostanie on zmieniony.

Wracając jednakże do pytania – jak tama metamorfoza ma pomóc przerwać ciąg niepowodzeń? Otóż wygląd ma ogromne znaczenie – i tu nie chodzi de facto o to, czy jesteśmy wyższe czy szczuplejsze, czy mamy długie włosy albo niebieskie oczy. Każda kobieta ma w sobie coś pięknego, a nawet te o idealnym wyglądzie, jeśli o siebie nie zadbają, będą wyglądać źle. Co zaś nam da zadbanie o siebie i wydobycie wewnętrznego piękna? Zmianę charakteru – wzrost pewności siebie, umiejętność spojrzenia z dystansem. Dzięki temu poradzimy sobie z każdym kłopotem!

Style&More, czyli Twoja osobista stylistka

A zatem kiedy pragniemy zmienić nasz wizerunek warto skorzystać z profesjonalnej firmy Style&More. Trzy osoby – stylista i wizażystka, stylistka fryzur i fotograf w krótkim czasie przewrócą Twoje życie praktycznie o 180 stopni zmieniając nie tylko Twój wizerunek, lecz także wzmacniając osobowość.

W ofercie znajdują się przede wszystkim zakupy ze stylistką. Jak to wygląda? Po pierwsze należy wspomnieć, że stroje dobierane są nie tylko i wyłącznie do cery, profilu kolorystycznego czy sylwetki, lecz także do Twojego charakteru. Nie musimy się tu zatem bać, że ktoś będzie nam próbował zmienić to, kim jesteśmy. Wręcz przeciwnie – nasz charakter zostanie dopiero podkreślony.

Zakupy ze stylistką – szczegółowe informacje

Aby dopasować stroje do charakteru, zalecane jest wcześniejsze spotkanie przy herbacie czy kawie i luźna rozmowa. Warto wówczas opowiedzieć stylistce, kim się czujemy, jakie cechy charakteru cenimy, co lubimy robić. Dzięki temu Twoja osobista stylistka będzie wiedziała, jaki styl podkreśli najlepiej Twój charakter. Jeśli jednak nie masz czasu możesz przesłać zdjęcie i ankietę! Następnie pora na zakupy, podczas których stylistka wyjaśni dokładnie, co nosić a czego unikać.

Warto jeszcze wspomnieć o “ekspresowych” zakupach, jakie ma w swojej ofercie firma Style&More. Otóż czasem zdarza się, że przed nami ważne wydarzenie – rozmowa, spotkanie, bankiet, a my zupełnie nie mamy czasu się naszykować! Wówczas możemy poprosić stylistkę o pomoc – ona na szybko skompletuje cały strój!

Zobacz więcej: http://www.styleandmore.pl

Oceny: 8.0/10 (1 głos)